سنگ کاری

اجرای نمای ساختمان اجرای سنگ کاری ساختمان سنگ کار اجرای نمای سنگی ساختمان اجرای پروژه های نما کاری و سنگ کاری ساختمان سنگ کاری,کف سازی,کاشی کاری,

سنگ کاری

اجرای نمای ساختمان اجرای سنگ کاری ساختمان سنگ کار اجرای نمای سنگی ساختمان اجرای پروژه های نما کاری و سنگ کاری ساختمان سنگ کاری,کف سازی,کاشی کاری,

۱۴ مطلب در شهریور ۱۳۹۴ ثبت شده است

پرسش:آیا سنگفرش کف داخلی ساختمان می تواند به عنوان عایق صوتی عمل کند؟چون پارکت وسرامیک متاسفانه پل صوتی هستند .
پاسخ:

مصالح ساختمانی به کار رفته در ساختمانها متاسفانه امروزه مطابق با آیین نامه ها نبوده و از استاندارد و کیفیت لازم برخوردار نیستند.

سنگ به عنوان یک جسو سخت  نمیتواند عایق صوتی مناسبی برای کف یا دیوار باشد.پشم سنگ، کنف، عایق های سربی، کاشی های سلولزی، اندودهای آکوستیکی و اسفنج پلی استایرن از موادی هستند که هم جاذب صدا و هم کاهش دهنده انرژی صوتی می باشند و بهترین راه براه ایجاد یک عایق صوتی مناسب استفاده از یکی از عایق های مذکور در زیر کار و سپس استفاده از پوشش سنگ و ...می باشد.

 
پرسش:چرا از سنگ های گرانیت برای تهیه سنگ های آنتیک استفاده نمی شود؟
پاسخ:

ضایعات سنگ هایی که برای تولید سنگ های آنتیک

به کار می رود، بایســتی ســختی قابل قبول داشته باشند

ســختی زیاد نیز شــرایط برش و صیقل دادن ســنگ را

مشــکل ساخته و هزینه تهیه سنگ آنتیک را بالا می برد.

لذا ســختی باید در حد قابل قبول باشــد در نتیجه تهیه

ســنگ های آنتیکــی به دلیل ســختی زیــاد گرانیت ها و

کوارتزیت ها گران تمام می شود.

۲- به طــور کلــی ضایعات ســنگی که در برابر اســیدها

مقاوم می باشــند جهت تولید ســنگ های آنتیک مناسب

نمی باشند از جمله گرانیت، سینیت، دیوزیت، کوارتزیت،

آنزریــت، تراکیــت، بازاکت، دیاباز و ماســه ســنگ ولی

ســنگ های ذکر شده جهت تولید سنگ فرش، کف پوش،

دیوار داخلی یا خارجی مناسب می باشند.
پرسش:1.یادرترکیبات سنگ مصنوعی ازآب استفاده میشوداگرآب هست.چطوری بارزین ترکیب میشود؟
2.ایا تولید سنگهای مصنوعی ونمای بیرونی وداخلی حتما درخلع بایدانجام بشودیادرمحیط سوله هم میشود انجام داد؟
پاسخ:

مواد خام اصلی که در ترکیب سنگ مصنوعی به کارمی روند عبارتند از:

آگرگات هــا، منیرال هــای پرکننــده، چســباننده ها، رنگ دانه هــا،افزودنی ها

 

تمامی مراحل ترکیب مواد فوق بوسیله ماشینالات مخصوص صورت گرفته و اجزای ترکیبات با توجه به خواص فیزیکی مورد نیاز جهت مصارف گوناگون تعیین میشوند و در نهایت جهت ساخت بلوک های سنگی جهت فراوری ، ماشین های ترکیب کننده بلوک  به منظور فشــرده کردن و فشار و لرزش تحت شرایط خلاء بکار گرفته می شود که موجب عدم نفوذ هوا در بافت سنگ شده، در نتیجه بافت همگن و  متراکم تری ایجاد می شود.

 

آگرگات ها:

مواد سنگی هستند که با عوامل چسبنده مخلوط شده و مخلوطی را می سازند که کاملا فشرده می شود. آگرگات ها ممکن است آهکی باشند مانند مرمریت، دولومیت و دیگر ســنگ های آهکی یا ســیلیکاته باشند مانند گرانیت، پرفیری، کوارتز، بازالت، ماســه های سیلیکاتی، کوارتزیت و غیره

مینرال های پر کننده:

سنگهای طبیعی دانه بندی شده به همراه رزینها ی پایه آب یاهمان آکریلیک.

وقتــی مینرال هــای پرکننــده با رزین مخلوط شــوند، چســب های "پایه رزینی" را شــکل می دهد. آنها حاوی مواد معدنی و ســنگی کاملا خرد شــده با جنس های متفاوت هســتند. به طور طبیعی، کربنات های کلســیم برای ســنگ های ترکیبی مورد اســتفاده قرار می گیرند که ازآگرگات های آهکی که در ابعاد ســیلیکا می باشند در ترکیب خود به کارگرفته و به وســیله آگرگات های سیلیکاتی شکل می گیرند. مینرال های پرکننــده مانند آگرگات ها به طور وســیعی در ترکیب مــواد خام به کارمی روند.

چسباننده ها:

دارای ترکیبات ساختاری رزینی هستند که همراه با پرکننده ها برای چســباندن دانه ها به کار می روند و پس از ســخت شــدن، پرکننده ها و آگرگات ها را کاملا به هم فیکس می نمایند و ســنگی فشرده و مقاوم را به وجود می آورند

رنگ دانه ها:

مخلــوط می تواند رنگ هــای گوناگونــی به وســیله اضافه کردن بعضــی رنگ دانه هــا داشــته باشــد. رنگ دانه هــا نقــش رهبری وهدایت کنندگــی در پروســه ســاخت را دارند، در واقــع به همراه رنــگ طبیعی و انــدازه آگرگات ها ،آنها رنگ هــای جذاب و زیبایی را به وجــود می آورند و رایج تریــن رنگ دانه های مورد اســتفاده اکســیدهای فلزی پودر شده می باشــند که می توان به سادگی آنها را تامیــن نمود و به عنوان رنگ هــای صنعتی در بازار وجود دارند.به دلیل ســاختار شــیمیایی ثابت این رنگ دانه ها این اکســیدهای فلــزی بــه مــرور زمــان تغییــر رنــگ نمی دهنــد .مقدار کمی از اکسیدها معمولا بین ۳ تا ۵ کیلوگرم در هر مترمکعب برای رنگ کردن مخلوط سنگ مصنوعی به کار می رود

 

درتکنولوژی ســنگ های مصنوعی به منظور تولید بلوک ها این اجازه داده می شــود تا هم از چســب های ارگانیک -و رزینهای ســاختاری- و هم از چسباننده های غیرارگانیک -ســیمان پرتلند- بدون هیچ تغییری در پلان تولید اســتفاده شود. البته هر چسباننده ویژگی های خاص خود را به محصول خواهد داد.

 

از خصوصیات ســنگ های مصنوعی می توان به تک لایه بودن آنها اشــاره کرد که در محیط خلاء فشرده و ویبره می شــوند و ترکیب آنها شامل درصد بالایی از دانه های به هم پیوســته از ترکیب آگرگات های ســنگ طبیعی است مانند مرمر،گرانیــت، کوارتز، پروفیری، دیوریت که با ســیمان پرتلند ۵۲/۵ کلاس۱ به هم می چسبند. میزان آب ـ سیمان درحدود ۵ -30 است.  ورنگ آنها چه در برابر نور طبیعی وچه در مقابل نور ماوراء بنفش تغییر نکرده و مات نمی شود.
پرسش:برای نمای خارجی-دیوار ویلا در همکف.مناسب ترین و ارزان ترین سنگ که مقاومت در برابر اب و هوای مرطوب دارد کدام است؟ممنون.
پاسخ:

جهت دیوارهای ویلا برای محیط های مرطوب استفاده از سنگ های ورقه ای (جهت نما سازی دیوار)و قلوه ای(که هم جهت دیوار کشی استفاده میشود و هم نما دارد) نسبت به سایر سنگ ها بیشتر توصیه میشود.لذا در غیر اینصورت میتوان از سنگ های تراورتن با بافت متراکم تر که جذب آب کمتری دارند استفاده کرد.
پرسش:روشهای چرمی کردن سنگ تراورتن و مرمر چیست
پاسخ:

جهت چرمی کردن سطح سنگهای تراورتن و مرمریت بجای استفاده از لقمه های پولیش (ساب) بر روی دستگاه ساب از لقمه های فرچه ای که به همین منظور طراحی و ساخته شده اند  استفاده میکنند. این فرچه ها با درجه زبری مختلف سطح سنگ را بصورت چرمی در می آورند.

روش دیگری که برای چرمی کردن سطح سنگ از آن استفاده میشود استفاده از اسید است. البته از اسید بیشتر جهت چرمی کردن سطوح احجام سنگی و کارهای سفارشی استفاده میشود.
پرسش:بهترین سنگ برای استفاده نما کدام سنگ است؟
پاسخ:

پاسخ این سوال به یک سنگ خاص اطلاق نمی شود،در واقع با توجه به نوع آب و هوای هر منطقه میتوان سنگی را مناسب با آن اقلیم انتخاب و در نما استفاده کرد. برای مثال سنگ های گرانیت دارای کانی های آهنی در آب و هوای مرطوب مثل شمال کشور به تدریج به دلیل اکسیده شدن عنصر آهن در آنها تغییر رنگ داده و ظاهر نازیبایی پیدا میکنند.لذا بهتر است در هنگامانتخاب سنگبه جنس آن دقت شود.با این حال سنگ های خانواده تراورتن جهت پوشش نمای ساختمان گزینه مناسب تری هستند.
پرسش:
در رابطه باکاربرد سنگهای گوهره توضیح دهید.
پاسخ:

سنگ گوهره خرم آباد از خانواده سنگهای لایم استون میباشد.ازجمله سنگ های نرم بر بوده و برای پله و کف فرش و پوشش دیوارهای فضاهای سرپوشده مناسب میباشد.توصیه میشود سنگ گوهره در فضا های سرباز و در معرض رطوبت و آلودگی استفاده نشود.

از جمله مزایای این سنگ میتوان به قیمت ارزانٰ،سالم بودن،راحت برش خوردن،رنگ ملایم،تولید بالا آن اشاره کرد و معایبی همچون عدم ساب پذیری خوب، جرم گیر بودن آن اشاره کرد
پرسش:آیا سنگ مرمریت جهت سنگکاری کف پارکینگ مناسب است.مقاومت کافی در برابر بار وفشار رادارد.ضمنا دربرابر آب و مواد اسیدی و... تغییر رنگ نخواهد داشت.لطفا" بهترین نوع سنگ مرمریت با توجه به موارد بالا را معرفی کنید.
پاسخ:

اصولاً اغلب سنگ های مرمریت گزینه مناسبی برای کف فرش پارکینگ نیستند و به جای آنها میتوان از بعضی سنگ های گرانیت که کانی های فلزی کمتری دارنداستفاده کرد که مقاومت خوبی در برابر فشار دارند(اگر ضخامت آنها مناسب باشد) و آب مواد اسیدی اثر کمتری بر روی آنها دارند.

ولی گاهی اوقات به جهت طراحی و رنگ فضا از سنگ گرانیت استقبال نمیشود.

اماسنگ های مرمریت قرص تر و محکم تر،که رگه های طبیعی و حفره های کمتری دارند و جذب آب آنها به نسبت کمتر است مثل مرمریت خوی،هرسین و ... اگر در ضخامت مناسب تهیه شوند بسیار مناسب هستند.
پرسش:چرا قیمت سنگ های ساختمانی در بازار برای یک نوع سنگ مشخص متفاوت است؟
پاسخ:

متاسفانه بدلیل نبود استاندارد مشخص برای تولید سنگ در کشورمان ،هریک از واحد های سنگبری با توجه به ماشینالات خود و ضخامت،کیفیت ساب،برش و بعضا رزین پر کننده ی سنگی که فرآوری میکنند اقدام به قیمت گذاری روی سنگ می نمایند. لذا قیمت ها برای یک سنگ خاص ممکن است تفاوت داشته باشد.

**توجه به کیفیت فرآوری سنگ در هنگام خرید سنگ نکته مهمی است که باید به آن توجه شود.

 
پرسش:کدام نوع از انواع سنگ مرمر را می‌توان به عنوان سنگ یادبود برای مزار استفاده کرد؟
آیا سنگ اونیکس برای این منظور مناسب است؟
دوام و کیفیت ماندگاری کدام نوع از انواع سنگ‌های مرمر بیشتر است؟
آیا مرمر سبز کرمان بهترین انتخاب است؟
پاسخ:

سنگ های اونیکس دارای تنوع،بافت و رنگ های طبیعی بسیار زیبایی هستند و دوام و ماندگاری آنها تابع شرایط محیطی میباشد.

سنگ های اونیکس را معمولا در فضاهای داخلی و سرپوشیده استفاده میکنند زیرا تغییرات محسوس دما و رطوبت و سرما به

سنگ آسیب میرساند.

در مورد سنگ یاد بود مزار هم به همین صورت اگر مزار و سنگ یاد بود آن در داخل یک فضای سرپوشیده یا محفوظ قرار گرفته باشد

این سنگ بسیار گزینه زیبا و مناسبی خواهد بود.

سنگ های مرمر(اونیکس) در ایران دارای تنوع خوبی هستند و مرمرهای کرمان و طبس از جمله بهترین های آنها هستند

بهتر است سنگ اونیکس ،جهت یاد بود مزار با ضخامت بیشتر (5-cm15)تهیه شود.

با مدیریت :حسن نجاری»09128571154

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۰۴ شهریور ۹۴ ، ۱۶:۰۰
حسن نجاری


1 توانایی سنگ کاری درنمای قائم 2 توانایی سنگ کاری کف 3 توانایی سنگ کاری قرنیز و گذاشتن سنگ کف پنجره آبچکان 4 توانایی نصب پله با سنگ پلاک و ریشه دار 5 توانایی سنگ کاری سطوح نقش دار وطرح های مختلف 6 توانایی تشخیص عیوب و خرابی سطح سنگ کاری شده و تعمیر آنها 7 توانایی بکارگیری ضوابط ایمنی و بهداشت کار در محیط کار 8 توانایی بکارگیری رفتار حرفه ای 9 توانایی کار آفرینی با مدیریت :حسن نجاری»09128571154
۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۰۴ شهریور ۹۴ ، ۱۵:۵۹
حسن نجاری

پرسش های مهم در رابطه با انتخاب سنگ ساختمانی خوب و مناسب
چه رنگ و بافتی را میخواهید؟
پس از تحقیق کافی، ممکن است دریابید که سنگهای بسیاری خواسته شما را تامین میکنند. وقتی چند سنگ را
انتخاب کردید که نیاز شما را برآورده میکنند، آنگاه میتوانید گام بعدی را بردارید و تعیین کنید که کدام سنگ با
کیفیتها و استانداردهای مورد نظر شما مطابقت دارد.
نام واقعی سنگ چیست؟
سنگ از کدام معدن استخراج میشود، و آیا میتوان آن را از چند معدن تهیه کرد ؟
سنگ مورد نظر از چه نوع معدنی استخراج میشود؟ آیا میتوان بلوکهایی با ابعاد بزرگ تهیه کرد؟ اگر می توان،
بزرگترین اندازه کدام است؟ هر ماه چه مقدار سنگ میتوان تهیه کرد؟
در بعضی موارد شاید بخواهید لایه هایی را مشخص کنید که سنگ مورد نظر شما انحصاراً از آن لایه استخراج شود، در
این صورت میتوانید عملی بودن این خواسته را بپرسید. همچنین اگر کار به اندازه کافی بزرگ باشد، می توانید
درباره امکان استخراج بلوک های مجاور در یک دیواره از معدن سوال کنید.
در ورقهایی که به طور تصادفی بریده شده اند، میتوانید درخواست کنید که سطح ورقها یک در میان ساب زده و
شماره گذاری شود تا بتوان آنها را به صورت قرینه چید.
چه گستره ی رنگی در سنگ انتظار میرود؟
آیا رگه هایی وجود دارد و اگر وجود دارد اندازه و رنگ این رگه ها در چه محدوده ای قرار میگیرد؟ از سنگ به تعداد
کافی نمونه تهیه کنید تا گستره رنگ آن را ببینید و بفهمید که در صورت انتخاب گستره رنگ قابل قبول با چه
مشکلاتی رو به رو خواهید شد. شاید ناگزیر شوید پول بیشتری بپردازید تا دقیقا آنچه را میخواهید به دست آورید، اما
دست کم در این صورت از آنچه به شما تحویل داده می شود شگفت زده نخواهید شد.
اگر کار به اندازه کافی بزرگ هست، از پیمانکار، معمار، مالک و غیره بخواهید که از معدن و کارخانه بازدید کنند و
سنگهای دیگری را ببینند که برای پروژه های مشابهی تامین شده اند. مراقب باشید: آنچه در نظر شما (گستره)
است، ممکن است در نظر دست اندرکاران تولید سنگ اصلا مفهومی نداشته باشد.
پس از انتخاب سنگ، چندین مجموعه از نمونه های کنترل تهیه کنید و آنها را نزد همه طرفهای درگیر در کار
بگذارید تا بتوانند کنترل خود را اعمال کنند.
درباره ی یکپارچگی سنگ اطلاعاتی کسب کنید.
آیا سنگ مورد نظر حفره هایی دارد که به بطانه کاری نیاز داشته باشند؟ یا ترکها و درزهایی دارد که باید آنها را
چسب زد؟ یا عیبهای دیگری دا رد که برای رفع آنها باید کار یا مراقبت اضافی، مثلا تقویت سنگ، انجام داد؟ این
عیبها ممکن است هزینه کار را افزایش دهند و به هنگام درزبندی یا دوغاب ریزی مشکلاتی ایجاد کنند و مدتها بعد
خرابی هایی از قبیل ترک خوردن، حفره دار شدن یا پوسته شدن را به بار آورند. بعضی از سنگها، از قبیل
(نگرومارکینا) پوسته میشوند؛ بعضی دیگر از قبیل مرمرهای سبز که آنها را سرپانتین می نامند، به هنگام خیس شدن
تاب بر میدارند. بعضی از سنگها شوره میزنند.
روی سنگ ASTM درباره استانداردهای رعایت شده در تولید سنگ کسب اطلاع کنید و خواهان انجام آزمون
شوید تا اطمینان یابید که سنگ مورد نظر خواسته های پیشنهادی شما را تامین میکند.
یقین حاصل کنید که پرداخت مورد نظر شما به آسانی حاصل خواهد شد و با همه آیین نامه ها و استانداردهای
مربوط به مقاومت لغزشی انطباق خواهد داشت. اطمینان حاصل کنید که مشخصه های جذبی آن با نیازهای شما
انطباق دارد.
مطمئن شوید که سنگ در آفتاب رنگ نمیبازد یا تغییر رنگ نمیدهد و ضمناً فاقد فلزات یا کانیهایی است که زنگ
بزنند و آن را بدن ما کنند.
هر نوع سنگ را باید با توجه به کاربرد مورد نظر، تحت آزمونهای مختلف قرار دارد. این آزمونها را به عهده
آزمایشگاههای صاحب صلاحیت بگذارید تا از انطباق مشخصات سنگ با استانداردهای مورد نظر خود یقین حاصل
کنید.
در بعضی از موارد، سنگ را چندین بار در جریان تولید بیازمایید تا از حفظ این استانداردها مطمئن شوید؛ زیرا
ممکن است خواص سنگ، خواه در نواحی مختلف یک معدن و خواه در معادن مختلف تغییر کند.
استانداردهایی برای پرداخت مورد نظر تعیین کنید
همه سنگهای صیقل خورده به یک اندازه آینه ای نمی شوند. نیز در همه سنگ های سنگ زده، آثار برش و سنگزنی
حذف نمیشود. هر سنگی را بیازمایید تا ببینید که آیا مناسب است و خواسته های شما را تامین میکند یا نه؛ و نوع
پرداخت و سنباده مورد استفاده در این پرداخت را معین کنید.
حتی امروزه، پرداختهای شعله ای به روش های مختلف انجام میشوند، و ممکن است یکی از آنها بهتر از بقیه
خواسته شما را تامین کند. درباره طرز نگه داری و تعمیر سنگ نیز اطلاعاتی کسب کنید. آیا سنگ را باید درزبندی
کرد؟ اگر چنین است درباره درزبندهای مناسب تحقیق کنید، چند نمونه را انتخاب کنید و به آزمایشگاه بفرستید تا از
میان آنها بهترین درزبند برگزیده شود.
توجه کنید که کاربرد این درزبندها چه تاثیری در رنگ یا ظاهر سنگ میگذارد. اغلب درزبندها را میتوان روی سطوح
متخلخل (مانند سطوح تیشه ای) به کار برد؛ بنابراین سعی کنید در آغاز کار این نکته را معین کنید.
درباره روش های نصب و ضخامت سنگ برای کاربرد مورد نظر اطلاعات جمع
کنید.
مثلاً بعضی از سنگ ها را باید با اپوکسی یا سیمان سفید نصب کرد. بعضی دیگر با دوغاب اپوکسی لک میشوند.
بخشی از هزینه انتخاب سنگ باید به نصب درست و مقرون به صرفه آن اختصاص یابد. بودجه کل بر اساس
هزینه سنگ تحویل شده و نصب شده تعیین می شود.
گاهی ممکن است هزینه نصب سنگ، از قیمت خود سنگ بیشتر شود. با کسب اطلاعات درباره ی استخراج
کننده، فروشنده، و خود سنگ، میتوانید از مشکلاتی که در مسیر کار پیش می آید اجتناب کنید.

با مدیریت :حسن نجاری»09128571154

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۰۴ شهریور ۹۴ ، ۱۵:۵۸
حسن نجاری

توانایی سنگ کاری سطوح نقش دار وطرح های مختلف
شناسایی اصول رعایت ایمنی در سنگ کاری سطوح نقش دار
 شناسایی انواع طرحها و نقش ها
- شناخت رنگ و هماهنگی آنها
- دندان موشی
- کرکره ای
- زنجیره ای
- توبیرونی
- لوزی
- حصیری
- قابکاری
- طرح ژاپنی
. شناسایی اصول پیاده کردن طرحها
- رعایت رنگها و هماهنگی آنها
- پیاده کردن طرح
- سنگ کاری
- رعایت تناسب سطوح در طرحها
. شناسایی اصول سنگ کاری طرحها و نقش ها
- جمع آوری ابزار و وسایل و نظارت محل کار طبق دستورالعمل
. توانایی تشخیص عیوب و خرابی سطح سنگ کاری شده و تعمیر آنها 
. شناسایی اصول رعایت ایمنی در تعمیر سطوح سنگ کاری شده
- رعایت ایمنی در تعمیر سطوح سنگ کاری شده
. شناسایی عیوب و خرابی سطوح سنگ کاری شده

خرابی در سطوح قائم
- خرابی در سطوح افقی
- خرابی در طرحها و نقش ها
.شناسایی علل خرابی سطوح سنگ کاری شده
- تعمیر خرابی ها
- تعمیر خرابی طرحها و سطوح نقش دار با توجه به نقش و طرح اولیه و رنگها
. شناسایی اصول کندن قسمت های معیوب و خراب شده
- کندن قسمت های معیوب و خراب شده
. شناسایی اصول تعمیر سطوح سنگ کاری شده
- تعمیر سطوح سنگ کاری شده
. شناسایی اصول تعمیر سطوح نقش دار و طرحها با رعایت طرح اولیه و
نقش های آن
- تعمیر سطوح نقش دار و طرحها با رعایت طرح اولیه و
نقش های آن
. شناسایی اصول سوراخ کردن و پیچ کردن سنگ های شل شده و بتونه کاری
روی پیچ
- جمع آوری ابزار و وسایل و نظارت محل کار طبق دستورالعمل
. بهد توانایی بکارگیری ضوابط ایمنی و اشت کار در محیط
کار
.
. آشنایی با ضوابط و دستورالعمل های ایمنی
. آشنایی با حوادث شغلی و علل بروز آنها
- آشنایی با وسایل ایمنی و حفاظتی بهداشت کار و کاربرد آنها
- لباس کار
- کفش کار

 با مدیریت :حسن نجاری»09128571154

۱ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۰۴ شهریور ۹۴ ، ۱۵:۵۷
حسن نجاری

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۰۳ شهریور ۹۴ ، ۱۳:۲۴
حسن نجاری

انواع سبک های شومینه

از زمان‌های دور، آتش و آتشدان کانون مرکزی زیست آدمی بوده است. با گذشت سالها و سده‌ها، این کانون گرم از یک نیاز کاربردی به عنصری سبک‌ساز و زیباشناختی تبدیل شده است. با افزوده شدن بر شمار اتاق‌ها در خانه‌ها و ساختمان‌ها، از ارزش کانونی آتشدان‌ها و شومینه‌ها کاسته و بر ارزش زیبایی و تزئینی آنها افزوده شد. این تغییر ارزش در طراحی ساختار و نمای شومینه‌ها اثر نهاد. از آن پس شومینه‌ها عنصری شدند که در هر دوره و هر سرزمین بازتابنده سلیقه و سبک و گرایش مردمان و طراحان شدند و بدین گونه بود که گرمایش شومینه‌ها پس نشست و زیبایی و دکوراسیون آنها پیش آمد.

 

طراحی شومینه نقشی کلیدی و مهم در چیدمان و دکوراسیون یک فضا دارد و نوع دکوراسیون آن می‌تواند تعیین کننده سبک دکوراسیون همه فضاها باشد. در این جا چند سبک گوناگون از دوره‌های گوناگون را معرفی می‌کنیم.

 

سبک کانتری اروپایی

اگر می خواهید سبک کانتری را برای دکوراسیون شومینه خود ایجاد کنید پیشنهاد می‌کنیم برای لبه بالای آن و قاب شومینه از رنگ سفید بسیار براق استفاده کنید. این کار آتشدان شومینه را روشن‌تر و برجسته‌تر می‌نمیاد. منقل و آتشدان شومینه را ساده طراحی کنید برای تاکید بیشتر بر سبک کانتری از یک کاشی کاری ساده برای قسمت کوچکی از نمای شومینه استفاده کنید و برای این کار کاشی‌هایی را در نظر بگیرید که روی آنها با دست نقاشی شده است و طرحی با ترکیب رنگی آبی و سفید دارند. این ترکیب رنگی برای کاشی‌کاری می‌تواند تاثیر بسیار بر تغییر حال و هوای موجود در دکوراسیون داشته باشد. در سبک کانتری، دکوراسیون خانه های اروپایی از رنگ سفید برای نقاشی پیرامون شومینه و در کل دیوراها و دیگر وسایل بسیار استفاده می‌شود. این کار متاثر از سبک اسکادیناوی است و استفاده فراوان از رنگ سفید در این سبک برای فرار از تاریکی زمستان‌های دراز این کشور بوده است.

 

سبک کهنه

این سبک در واقع ریشه در خانه‌های مجلل و با شکوه قرن هفدهم دارد. از مهمترین ویژگی‌های این سبک دیوارهایی با پوشش چوبی، قالیچه‌هایی با شکوه با رنگ‌هایی گرم به عنوان کف پوش مکمل و کف پوش اصلی از مواد طبیعی چون سنگ یا چوب تیره یا کاشی‌هایی در اندازه‌های بزرگ است. دهانه، پیشبخاری و طاقچه شومینه در این سبک وزن دیداری سنگینی دارد. اندازه دکوراسیون شومینه و هم چنین دکوراسیون چیدمان فضای روبه‌روی شومینه باید بزرگ و حجیم باشد.

از لحاظ معماری دیوار نمای شومینه در این سبک باید از جنس سنگ مرمر یا سنگ‌های دیگر و با جلوه‌ای انتیک باشد و برای اشیاء و لوازم بهتر است از انواع فلزی که حالتی آنتیک و عتیقه دارند برای چیدمان شومینه استفاده شود.

 

سبک هنرها و صنایع

این سبکی از سده نوزدهم و دوران ویکتوریایی است. مهمترین ویژگی این سبک وجود قفسه‌ها، مبلمان تو کار و نصب شده است. برای اینکه به چیدمان و دکوراسیون فضای روبه‌روی شومینه خود سبک هنرها و صنایع را القا کنید باید از رنگ‌های کرم، آجری، قهوه‌ای و سبز استفاده کنید. طاقچه و آتشکده شومینه را در این سبک ساده نگه دارید. لبه دهانه یا بازشوی شومینه باید گرد باشد و بهترین ماده برای پوشش نمای شومینه آجر و کاشی است. پیشبخاری و طاقچه شومینه را تخت و با گوشه‌های چهارگوش بسازید. سادگی مهمترین رکن در این سبک است. برای مبلمان پارچه‌هایی را برگزینید که طرح‌هایی سنگین و ساده دارند. برای کف پوش نیز قالیچه‌ای با طرح راه راه بهترین گزینه است.

 

شومینه و سبک نئوکلاسیک

از ویژگی‌های این سبک، منحنی‌های سینوسی و پارچه‌های فاخر است که در سالن‌ها و اتاق‌های نشیمن به سبک نئوکلاسیک استفاده می‌شود. این شیوه از آغاز سدذه نوزدهم در دکوراسیون کلاسیک رایج شد. کابینت‌سازها و طراحان در آن زمان با الهام گرفتن از سبک‌های ناپلئونی و بریتانیایی و همچنین سنت‌های یونان و روم و مصر باستان به طراحی و ساخت وسایل و مبلمان با مدل و سبک و سیاق نو پرداختند. برای آوردن این سبک زیبا به خانه خود باید از طراحی شومینه بسیار رسمی با اندازه‌ها و تناسب‌های باشکوه و تعلقات و لوازم جانبی مجلل استفاده کنید. در چنین سبکی بهتر است دیوار بالای شومینه آینه کاری و تعلقات و لوازم جانبی مجلل استفاده کنید. در چنین سبکی بهتر است دیوار بالای شومینه آینه کاری شده باشد و سپس طاقچه شومینه را با چیزها و عنصرهای کلاسیک مانند گلدان‌ها و شمعدان‌ها و به صورت متقارن چیدمان کنید و پوشش دهید. این سبک در دهه 1870 در آمریکا به سبک امپراتوری معروف شد و رواج یافت.

نقشه هایی چون دلفین‌ها، توماری‌ها و جانوران افسانه‌ای بالدار و نیز نگاره‌های یونانی و رومی از طرح‌ها و الگوهایی هستند که در این سبک استفاده می‌شوند. از نورپردازی برای برجسته کردن شومینه در دکوراسیون کلاسیک خود استفاده کنید و در این صورت شومینه شما حتی زمانی که خاموش است نیز می‌تواند در فضای خانه بدرخشد. برای برجسته کردن دکوراسیون شومینه باید نورپردازی بالای شومینه و متمرکز بر آن را به گونه‌ای انتخاب کنید که بافت آجری یا سنگی شومینه را به خوبی نمایان کند.

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۰۳ شهریور ۹۴ ، ۱۳:۲۳
حسن نجاری

نما ساختمان

نکاتی در مورد نمای ساختمان

 

آشنایی با مزایا و معایب انواع نماهای ساختمان

ـ نماساختمان یکی از اجزا بسیار مهم ساختمان است.

برخی از عملکردهای نما و عوامل مؤثر در نما سازی عبارتند از :

1 – نما و حفاظت

ابتدایی ‌ترین و حتی از لحاظ قدمت اولین وظیفه‌ ای که نما عهده‌ دار گردید، حفاظت بود. انسان‌ها

برای حفاظت از عوامل جوی و اقلیمی، برای خود فضایی را به نام خانه ایجاد کردند. عدم وجود

منفذ در ساختمان گرچه جلوی باد، باران، گرما و سرما را می‌گرفت، ولی ساختمان را از نور و

تهویه لازم محروم می‌کرد. هرچه نیاز به این مواهب زیادتر شد، نیاز به ایجاد روزنه در دیواره

ساختمان افزایش یافت و در نتیجه نیاز به پوسته دیگری به نام  نما جهت حفاظت بیشتر، به وجود

آمد.

نما ساختمان به عنوان یک محافظ باید مشخصه های فنی زیر را داشته باشد:

- عایق بودن نسبت به سرما ، گرما


مصالح مختلف ساختمانی ضریب انتقال حرارت و ظرفیت گرمایی ویژه مختلفی دارند و در نتیجه

عملکرد حرارتی متفاوتی خواهند داشت . یک سیستم نمای موفق، نما یی است که زیبایی و

بهره‌ وری انرژی را باهم داشته باشد. داشتن نما یی که عملکرد حرارتی خوبی داشته باشد

مستقیماً مصرف انرژی را تحت تأثیر قرار می‌دهد لذا در نما ساختمان  استفاده از مصالحی که

ضریب انتقال حرارتی کمتری دارند، باید مورد توجه قرار گیرد.

- عایق بودن نسبت به صوت
نما ساختمان می ‌تواند به عنوان یک عایق صوتی ایده‌ال و مناسب عمل کند. توجه به این ویژگی

به خصوص برای ساختمان‌هایی که در شهرهای بزرگ صنعتی و تجاری و یا در کنار مسیر

گذراصلی واقع شده‌اند از اهمیت ویژه‌ای برخوردار می‌باشد.

- مقاومت در برابر زلزله

- مقاومت در برابر ضربه

- مقاومت در برابر یخ زدگی

- مقاومت در برابر آتش سوزی

- مقاومت در برابر ریزش

- انعطاف پذیر بودن در اجرای نما

- سبک بودن

- قابل اجرا بودن در ساختمان های مرتفع

2 – نما به عنوان رابط
نما ساختمان باید به شکلی طراحی شود که علی‌رغم حفاظت محیط داخل از بیرون، ارتباط

فضای بیرون را با محیط داخل ساختمان به خوبی برقرار کند. مثلاً امکان تابش نور به داخل و یا

امکان استفاده از چشم‌انداز بیرون وجود داشته باشد.

3 – نما به عنوان یک معرف
همان‌طور که که لباس فرد، معرف شخصیت وی می‌باشد، خانه نیز به مانند لباس دوم باید معرف

شخصیت و مقام اجتماعی مالک خود باشد. در معماری غرب نما دارای حالت نمایش است، بدین

صورت که در همان وهله اول کسی را که پشت آن زندگی می‌کند، نشان می‌دهد. در واقع نما

معرف شخصیت خانوادگی و طبقه اجتماعی صاحبخانه است. نما علاوه بر معرفی شخصیت مالک،

معرف موقعیت مکانی ملک و نوع کاربری ساختمان نیز می‌باشد.

4 – نما هر ساختمان به عنوان عنصری از نما مجموعه شهری


ما در فضای شهری با یک ساختمان روبه‌ رو نیستیم، در واقع هر ساختمان جزئی از فضای

شهری محسوب می‌شود که زشتی آن بر فضاهای عمومی تأثیرگذار است و زیبایی آن منوط به

هماهنگی با سایر عناصر آن مکان است. ساختمان یک موجود منزوی و خود بسنده نیست که

بتواند تمام توجه طراح و مالک را به خود جلب کند ، بلکه می‌بایست با حفظ شخصیت و اعتبار

خود، عنصری از یک جامعه وحدت یافته باشد.

5 – زیبایی نما
نما صورت ظاهر و منظره خارجی هر ساختمان است و پوششی مخفی و به دور از انتظار عموم

نیست. نما همواره مورد توجه عموم قرار می‌گیرد، لذا زیبایی جزء جدایی‌ناپذیر هر نما می‌باشد.

همچنین زیبایی و چگونگی نما معرف هنر و کیفیت کار مهندس معمار و طراح ساختمان نیز

می‌باشد.

6 – نما ساختمان و شرایط محیطی
نما ی هر واحد مسکونی بسته به شرایط محیطی از جمله آب و هوا، باد و طوفان، زلزله و میزان

آلاینده‌های هوا در مناطق مختلف، متفاوت می‌باشند. مصالحی که در نما های شهرهای بزرگ و

صنعتی که آلایندگی بالا دارند، به کار می‌رود در مقایسه با مصالح کاربردی برای نمای شهرهای

کوچک که هوای پاک دارند متفاوت است. همچنین نما ساختمان در مناطق سردسیر به لحاظ

میزان مقاومت در برابر یخ‌ زدگی یا عایق بودن نسبت به سرما و گرما با نمای قابل کاربرد در

مناطق گرمسیر متفاوت می‌باشد.

7 – قیمت تمام شده نما
یکی از شاخصه‌های بسیار مهم در انتخاب نما، قیمت تمام شده آن است. هرچه قیمت نما

افزایش یابد، قدرت خرید کاهش یافته و دایره مصرف‌کنندگان آن نما محدودتر خواهد شد.

8 – سرعت اجرای نما
با توجه به اینکه طولانی شدن در بهره‌برداری از هر پروژه ساختمانی می‌تواند عامل افزایش

هزینه‌ها و افت ارزش پول شود، لذا سرعت در اجرای نما بسیار مؤثر خواهد بود.

 

نمای سنگ :

 

دو گروه از سنگ های طبیعی که در نما ی ساختمان به کار می‌روند سنگ‌های آهکی و سنگ‌های آذرین هستند. سنگ‌های آهکی معمولاً به

دلیل وجود رگه‌هایی که در آن‌ها دیده می‌شود، استحکام چندانی ندارند و مشکل سنگ‌های آذرین معمولاً جذب آب پایین و عدم چسبندگی با بدنه

ساختمان است. نما ی ساختمان به دلیل قرار گرفتن در معرض شرایط جوی (باران، یخبندان، آفتاب و آلاینده‌ها) از اهمیت خاصی برخوردار

است. سنگ نما باید ویژگی‌های خاصی داشته باشد تا بتواند در برابر این عوامل دوام بیاورد. بنابر این سنگی که جهت نما استفاده می‌شود باید

شرایط زیر را داشته باشد:

 

1 . متناسب با آب و هوای منطقه باشد.

 

سنگ باید متناسب با شرایط اقلیمی انتخاب گردد مثلاً در مناطق سرد و مرطوب، سنگ باید دارای تخلخل بسیار کم باشد و گرنه ممکن است بر

اثر یخبندان متلاشی شود یا در مکان‌هایی که امکان وزش طوفان شن وجود دارد، سنگ در معرض سایش بوده و باید مقاومت به سایش بالا

داشته باشد.

 

2 . قابلیت صیقل خوردن و برش را داشته باشد.

 

مقاومت‌های کششی و خمشی نسبتا خوبی را دارا باشد.‌3 .

 

4 . ترکیبات کانی‌شناسی آن باید در نظر گرفته شود.

 

کانی‌های مضر (کانی‌های آهن) در برابر آب و هوا اکسیده شده و در نتیجه فرسودگی زودرس را به وجود می‌آورند. وجود ناخالصی به صورت

مجتمع در یک نقطه و یا یک امتداد، نقطه ضعف بوده و می‌تواند باعث تخریب سنگ شود.

 

5 . سنگ انتخابی باید چسبندگی خوبی را با ملات داشته باشد (دارای جذب آب مناسب باشد).

 

6 . رنگ آن با ثبات باشد و در برابر بخارها و گازها و پرتو آفتاب پایدار باشد.

 

استفاده از سنگ در نمای ساختمان

استفاده از سنگ در نمای ساختمان

یکی از مصالح مناسب برای نمای ساختمان که کاربرد آن روز به

روز گسترش می یابد، سنگ است. سنگ هایی که در نمای

خارجی مورد استفاده قرار می گیرند ، باید مقاومت کافی در مقابل

عوامل جوی نظیر نور خورشید، باران، سرما و گرما و… داشته

باشند.

در نمای سنگی ممکن است فقط یک نوع سنگ بکار رود یا آنکه از ترکیبی از سنگهای متنوع

استفاده شود یا مصالح دیگر نظیر چوب، فلز و … همراه با سنگ به کار رود . با یک طرح اولیه

مناسب که کلیه شرایط محیطی ، فرهنگی ، آب و هوایی ، زیبایی شناختی و … را مد نظر قرار

دهد ، می توان نماهای سنگی بسیار زیبایی در ساختمان خلق نمود .

همواره در نما باید از سنگهای بادوام و با مقاومت بالا در برابر یخ زدگی و شرایط نامساعد جوی و

محیطی  ، با بافت و شکل مطلوب و بدون ترک خوردگی و خلل و فرج استفاده کرد .

علل انتخاب سنگ به عنوان یک مصالح مناسب برای نما به شرح زیر است  :

-   انعطاف پذیری و قابلیت استفاده بر روی سطوح مختلف

 -  فراوانی و در دسترس بودن

-   عدم تغییر رنگ و جذب گرد و غبار

 -  مقاومت در برابر عوامل جوی مانند رطوبت ، سرما و گرما و نور خورشید

-   تنوع در رنگ ، طرح و جنس

-   اجرای سریع ، آسان و تمیز

-   عایق حرارت و بی نیاز از زیرسازی

-   عمر زیاد (در صورت استفاده مناسب)

-   هزینه حفظ و نگهداری نسبتاً کم -  قابلیت اجرا بر روی کلیه سطوح

-   قابلیت ترمیم آسان

نماهای سنگی دارای انواع مختلفی هستند که عمده این تفاوتها ناشی از نوع سنگ به کار برده

شده است . معمولا در نماها از سنگهای پلاک یا تزیینی و سنگ مصنوعی استفاده می شود .

ذیلا به بررسی این سنگها و مزایا و معایب آنها می پردازیم .

سنگ پلاک

استفاده از سنگ پلاک در نمای ساختمان در کشور از زمان های قدیم متداول بوده است. اما

استفاده گسترده از آن حدود 80 سال پیش با ورود اولین کارخانه تولید ماشینی سنگ پلاک در

مشهد معمول شد.

برای تولید این نوع سنگ ، قطعات بزرگ سنگ را از معدن سنگ استخراج می کنند و پس از حمل

به کارخانه سنگبری، در ابعاد مختلف و ضخامت های 1 تا 5 سانتیمتر می برند و صیقل می دهند .

نکته مهمی که باید همواره مد نظر داشت ، این است که در صورت استفاده از سنگ پلاک ، باید از

آن در برابر رطوبت ، یخبندان و سایر عوامل جوی محافظت نمود . ضمنا با استفاده از یکی از

روش های زیر باید سنگ ها را کاملاً به سطح زیرین محکم کرد :

 -  لقمه گذاری

 -  نصب سیم و اسکوپ یا قلاب برای اتصال بهتر و محکم تر

 -  پیچ و رول پلاک کردن


سنگ تزیینی

سنگ تزئینی همان سنگ طبیعی است که پس از برش ، سائیده شدن و صیقل کاری در نماهای

داخلی و خارجی ساختمانها استفاده می شود . سنگ های تزیینی به یکی از گروه های سنگ

آذرین ، دگرگونی و یا رسوبی تعلق دارند

و شامل انواع مرمر ، مرمریت ، تراورتن ،  چینی ، کنگلومرا ، ماسه سنگ ، گرانیت ، دیوریت ،

سینیت ، گابرو و غیره می باشند .

سنگ مصنوعی

یکی از مهم ترین تحولات علمی در زمینه صنعت سنگ در یک قرن گذشته ، ترکیب عناصر و مواد

معدنی با یکدیگر و تولید مواد جدید ترکیبی تحت عنوان کامپوزیت است . از سوی دیگر ، ترکیب

مواد طبیعی با مواد پلیمری منجر به تولید سنگهای مصنوعی ویژه با کارکردهای متنوع شده

است . از مهمترین خواص سنگهای مصنوعی می توان موارد زیر را برشمرد :

- اسکوب سرخود است . لذا برخلاف سنگ های طبیعی در اثر عوامل جوی و عدم چسبندگی از

بدنه ساختمان جدا نمی شود . یکی از معایب عمده سنگ طبیعی ، همین جدا شدن تدریجی از

نمای ساختمان است .

-   مقاومت بالا در برابر عوامل طبیعی

-   تنوع در رنگ و طرح با قابلیت اجرای طرح های مختلف و دلخواه

 -  استحکام و انسجام بالا

-   نصب راحت و بدون دردسر

-   عدم محدودیت در ابعاد تولیدی

-   مقاومت (کششی و فشاری) بالاتر از سنگ های طبیعی

 -  سبک تر از سنگ های طبیعی (وزن مخصوص 1100 تا 1300 کیلوگرم بر متر مکعب( است .

همین امر سبب کم شدن وزن ساختمان و کاهش نیروهای جانبی ناشی از زلزله می شود .

 -  قابلیت جذب آب در حد صفر

مشخصات کلی سنگ انتخابی برای مصارف ساختمانی

-  در برابر وزش باد ، یخبندان ، تغییرات دما و جریان آب (در صورت وجود) و کلیه عوامل

فرسایشی دیگر مقاومت کند .

 -  در برابر محیط های شیمیایی ، اسیدی و قلیایی و اکسیداسیون مقاوم باشد .

 -  مقاومت فشاری برای قطعات سنگ باربر نباید از 150 کیلوگرم بر سانتیمتر مربع کمتر باشد .

 -  در مقابل سایش مقاوم باشد.

-   سنگ ساختمانی باید آب زیاد جذب کند ، لذا نباید :

-             در آب متلاشی یا حل شود .

-            تمام یا قسمتی از آن بیش از 8 درصد وزن خود آب بمکد.

 -  سنگ ساختمانی نباید آلوده به مواد طبیعی و مصنوعی باشد .

-   عاری از هر گونه خلل و فرج باشد .

 -  پوسیدگی نداشته باشد .

 -  بافت سنگ باید سالم باشد ، یعنی شیار ، ترک و رگه های سست نداشته باشد (کرمو نباشد).

 -  یکدست ، یکنواخت و همگن باشد

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۰۳ شهریور ۹۴ ، ۱۳:۱۹
حسن نجاری

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۰۳ شهریور ۹۴ ، ۱۳:۱۴
حسن نجاری


نمای سنگی
برای نماهای سنگی از انواع سنگ‌های پلاک با رنگها و اندازه‌های مختلف استفاده می‌نمایند مانند سنگ تراورتن، باغ ابریشم، مرمر و یا انواع سنگ‌های قیچی که دارای سطح ناصافی بوده و در محل‌هایی که از لحاظ معماری احتیاج به قدری خشونت در سطح نما می‌باشد مورد استفاده قرار می‌گیرد. در سطح بعضی از سنگ‌های نما خلل و فرجی موجود است که این سوراخ‌ها برای نصب بسیار مناسب هستند زیرا ملات ماسه سیمان پشت سنگ به داخل این سوراخ‌ها نفوذ نموده و مانع جدا شدن آن از نما می‌گردد از جمله این سنگ‌ها می‌توان انواع سنگ‌های تراورتن را نام برد. بعضی از سنگ‌ها مثل سنگ‌های باغ ابریشم و یا مرمر و یا مرمریت و یا انواع سنگ‌های چینی دارای سطحی سیقلی بوده و با توجه به اینکه سنگ خاصیت مکندگی چندانی ندارد بخوبی به نما نمی‌چسبد و ممکن است بعد از مدتی از نما جدا شده و سقوط نماید برای جلوگیری از این کار باید از پشت آنها را به وسیله میله‌های مخصوصی که به آن اصطلاحا اسکوپ می‌گویند به دیوار محکم نمود. اسکوپ انواع مختلف دارد. یکی از پوشش‌های مناسب در ساختمان که استفاده ازآن روز به روز بیشتر می‌شود، سنگ است لذا متخصصین امر ساخت وساز دلایل مناسب بودن سنگ را در نمای ساختمان در چند مورد خلاصه کرده‌اند که عبارتند از: ۱-عدم تغییر رنگ و جذب گرد و غبار ۲-مقاومت در برابر رطوبت ۳- تنوع در رنگ و جنس ۴- اجرای سریع و آسان و تمیز ۵- عایق حرارت و بی‌نیاز از زیر سازی ۶- قابلیت اجرا بر روی کلیه سطوح ۷-قابلیت ترمیم آسان ۸-انعطاف‌پذیری و قابلیت فرم پذیری مناسب بر روی کلیه سطوح ۹-ایده ال برای دکوراسیون نمای داخل و خارج ساختمان‌ها، مغازه‌ها، کافی شاپ‌ها و رستوران‌ها. ۱۰-فراوانی و در دسترس بودن ۱۱- امکان به وجود آوردن شکل‌های مورد نظر (دستی و ماشینی) ۱۲-عمر زیاد (در صورت استفاده مناسب) ۱۳-هزینه حفظ و نگهداری نسبتاً کم آن انتخاب ابعاد و جنس سنگ، بستگی به محل استفاده آن دارد. سنگ‌هایی که در نمای خارجی مصرف می‌شود باید در مقابل عوامل جوی مانند تابش خورشید، باران، گازهای موجود در هوا و ... مقاوم باشند. در نما سازی از نوع سنگ ممکن است فقط از یک نوع سنگ استفاده شود ویا آنکه از چندین سنگ متنوع استفاده شود. با یک طراحی خوب و هماهنگ کردن سنگ‌ها یا یکدیگر می‌توان نماهای سنگی بسیار زیبایی در ساختمان به وجود آورد. همچنین همواره باید به این مطلب توجه کرد که استفاده از سنگ‌ها ی پر دوام و با مقاومت بالا در برابر یخ زدگی و شرایط نا مساعد جوی و محیطی (نور خورشید، آب و رطوبت) با بافت و شکل مطلوب، بدون ترک خوردگی و خلل و فرج وصرفه اقتصادی را نباید از یاد برد. مشخصات کلی انتخاب سنگ برای مصارف ساختمانی: ۱- بافت سنگ باید ساختمانی سالم داشته باشد، یعنی بدون شیار، ترک و رگه‌های سست باشد (کرمو نباشد) ۲- بدون هر گونه خلل و فرج باشد. ۳- پوسیدگی نداشته باشد. ۴- یکدست، یکنواخت و ممکن باشد. ۵- سنگ ساختمانی شاید آب زیاد جذب کند، لذا نباید: الف - در آب متلاشی یا حل شود. ب - تمام یا قسمتی از آن بیش از ۸ درصد وزن خود آب بمکد. ۶-سنگ ساختمانی نباید آلوده به مواد طبیعی و مصنوعی باشد. ۷- سنگ باید شرایط فیزیکی و شیمیایی محیط را تحمیل کند لذا باید: الف - در برابر باد، یخبندان، تغییرات دما ودر صورت وجود جریان آب در مقابل آن و کلیه عوامل فرسایش مقاومت کند. ب - در برابر محیط‌های شیمیایی، اسیدی و قلیایی و همچنین عمل آبکافت و اکسید اسیون مقاومت کند. ۸- مقاومت فشاری برای قطعات باربر نباید کمتر از ۱۵۰ کیلوگرم بر سانتی‌متر مربع باشد. ۹- در مقابل سایش مقاوم باشد.


با مدیریت :حسن نجاری»09128571154


۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۰۳ شهریور ۹۴ ، ۱۳:۱۲
حسن نجاری

سنگ قیچی کرم شکلاتی اتاق پذیرایی

سنگ آنتیک بین کابینت های آشپزخانه

طراحی و اجرای سنگ گیوتین آشپزخانه

طرح سنگ گیوتین در هال و پذیرایی

اجرای سنگ آنتیک بشقابی داخل اتاق

نمای داخلی اتاق با پوشش سنگ آنتیک

دکوراسیون داخلی آشپزخانه با سنگ آنتیک

پوشش دیوار داخلی ساختمان با سنگ آنتیک

اتاق با نمای سنگ آنتیک

دکوراسیون داخلی با سنگ تزئینی

سنگ آنتیک

سنگ آنتیک در فروشگاه و مراکز تجاری

اجرای نمای سنگ داخل منزل مسکونی

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۰۳ شهریور ۹۴ ، ۱۲:۵۶
حسن نجاری